Lahjoitukset

Haluatko tukea maamme lääketieteen sekä teknisten ja luonnontieteiden liittyvää tutkimustyötä sekä näiden alojen taloustieteellistä tutkimusta? Instrumentariumin tiedesäätiö ottaa mielihyvin vastaan lahjoituksia yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä, jotka haluavat tukea säätiön tarkoituksen mukaista tutkimustoimintaa. Lahjoitukset ohjautuvat nuorille tutkijoille korkeatasoiseen tieteelliseen tutkimukseen.

Säätiölle tehdyt 850 – 50 000 euron suuruiset lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia toisen yhteisön verotuksessa. Suuremmista lahjoituksista voidaan lahjoittajan niin halutessa muodostaa nimikkorahasto tai muu erityisrahasto rajattuun tarkoitukseen. Säätiö tarjoaa lahjoittajalle mahdollisuuden ehdottaa kyseisestä rahastosta maksettavien apurahojen suuntaamista tietyille säätiön tukeman tutkimuksen osa-alueille. Koska säätiö ei ole perintö- tai lahjaverovelvollinen, lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä tutkimuksen hyväksi.

Testamenttimuotoisten lahjoitusten suhteen säätiö antaa tarvittaessa lainopillista apua käytännön järjestelyissä. Lisätietoja lahjoitusten ja testamenttien suhteen antaa säätiön asiamies.

Säätiö arvostaa jokaista saamaansa lahjoitusta ja huomioi jokaisen lahjoittajan.

Haluatko tehdä lahjoituksen? Ota yhteyttä säätiön asiamieheen:

FT Markku Lämsä
Puh. 040 501 5800
Email: markku.lamsa(at)instrufoundation.fi